Vlaggen

Een vlag met uw eigen bedrijfslogo geeft een extra dimentie aan uw bedrijfspand. Wanneer u wilt dat de vlag altijd te zien is, ook als er geen wind staat, kunnen wij u een baniervlag aanraden. Door de banierhouder aan de bovenkant van de mast en een gewicht aan de onderzijde van de vlag, zal deze altijd strak naar beneden hangen. Vlaggen met 1 kleuropdruk of vlaggen met een full color of rasterverloop, tegenwoordig is alles mogelijk. Maar wij bieden ook diverse verschillende maten aan voor de vlag. Want in een vlaggenmast van 4 meter hoog is een vlag van 150x225cm een raar gezicht. Ook voor een vlag van welke land ter wereld kunt u bij ons terecht.

Bij een vlag hoort ook een mast. Van kunstof, aluminium of polyester. Recht of conisch. Met een grondbuis, muurbevestiging of kantelanker. 5 meter tot 10 meter. Wij kunnen het u allemaal leveren en eventuele ook monteren. Heeft u last van diefstal van uw vlaggen, de oplossing is een mast met inwendige hijsinstallatie.

Tip!!! Strijk bij windkracht 6 of hoger uw vlag. Zo gaat de vlag langer mee en voorkomt u de kans dat de mast schuin komt te staan of erger dat de mast afbreekt.

Spandoeken kunnen worden uitgevoerd in vlaggendoek of zeildoek. Ook spandoeken zijn in alle maten en kleuren te verkrijgen. Het voordeel van vlaggendoek is: het is ligt van gewicht en bij meerdere aantal worden ze steeds goedkoper. Het voorbeeld van zeildoek is dat ze sterk zijn.

 

  • vlaggen_masten_bedrijfswagencentrumhw_20140503_095053_resized_1
  • vlaggen_masten_bedrijfswagencentrumhw_DSC02024
  • vlaggen_masten_postordershop_DSC01362
  • vlaggen_masten_zhemaasdam_DSC02017

Vlaggen